Selecteer een pagina

Over FB Studio
Wie ben ik, en wat doe ik?

Ik help ondernemers aan een werkende website

Mijn naam is Frank Barelds en ik ben 24 jaar oud. Ik werk momenteel fulltime als ICT’er in de zorg, en heb 3 ICT-opleidingen gevolgd en alle 3 behaald. ICT-medewerker, medewerker beheer en Netwerk- & mediabeheer.

In 2020 heb ik FB Studio opgericht met als doel om fantastische, betaalbare websites te maken die helemaal bij de tijd zijn. Ook wil ik je de mogelijkheid geven waarbij je zelf aanpassingen kan verrichten aan je website, maar dit kan ik natuurlijk ook gewoon voor je doen. Ik zorg ervoor dat je website veilig is en aan de Nederlandse wetgeving voldoet.

– Webdesigner

Frank Barelds

Ria Spin-Hollemans

Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.

Suzan Hoogstra

Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!

Michel

Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen.
Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.

Hulp nodig om online succes te boeken? Kom gerust in contact, ik help je graag verder!

Pin It on Pinterest