Over FB Studio

Leuk dat je even de tijd neemt om kennis te maken! FB Studio is een webagency sinds 2020 waarbij de focus wordt gelegd op de volgende activiteiten: Ontwerpen en ontwikkelen van websites. Hierbij ligt de kracht in conversiegerichte (bezoeker omzetten in klant) websites die perfect aansluiten op jouw bedrijf. Webhost & E-Mail De technische zaken door FB Studio beheerd. SEO (Vindbaarheid) Online gevonden worden door de juiste strategie toe te passen voor jouw bedrijf.

Mijn naam is Frank Barelds, WordPress en SEO (vindbaarheid) specialist, en help ondernemers online verder te groeien. Met een werkende strategie en bewezen resultaten help ik ook jou graag verder!

Hoe het begon

De passie voor computers en het internet begon al lang geleden. Als kleine jongen van tien zag ik mijn oom websites maken. In die tijd was dat nog een stuk lastiger. Hij was zelfs zo goed dat hij er destijds prijzen mee heeft gewonnen. Dit wekte meteen mijn interesse en daarom zette mijn oom een websiteomgeving voor mij op. Elke dag had ik weer nieuwe ideeën: van een informatieve website tot een site waar ik muziek op kon uitzenden en zelfs spelletjes. Het liefst met zoveel mogelijk toeters en bellen…

Op mijn twaalfde was ik fan van Habbo (een online spel) en ontdekte dat je ook een eigen server kon opzetten. Urenlang zat ik achter de computer om een website en spel op te zetten. Dat vond ik het allerleukste. Ik koppelde er een belsysteem aan zodat je kon bellen voor in-game credits. Dat belsysteem moest met gegevens van mijn ouders werken. Dat zij mij hierin vertrouwden verbaast mij nog steeds. Toen er een paar honderd euro werd gestort keken mijn ouders dan ook zeer verbaasd. Wat leuk is, is dat ik nog een screenshot hiervan terugvond via Web Archive. We praten dan over 2009.

Tussen 2009 en 2013 heb ik veel gegamed, zoveel dat ik destijds enkele records op mijn naam mocht zetten. Of het gezond was weet ik niet, want ik gamede elke dag urenlang. Ook filmde ik dit en zette ik het op YouTube. Dit groeide uit tot een paar duizend volgers en een partnership met YouTube waarbij ik geld verdiende aan advertenties. Van de ene op de andere dag vond ik dit niet meer leuk en ben ik ermee gestopt. Helaas heb ik toen, waar ik nu spijt van heb, alle video’s die ik kon vinden verwijderd. Hier en daar zweven er nog een paar op het internet.

Vanaf 2014 ben ik mij gaan bezighouden met het maken van websites als hobby en het starten van een eigen webshop. Ik heb meerdere webshops gehad, waarvan één www.goedkopesmartphonehoesjes.nl, die ik later heb verkocht. Ook was de smartphonetijd aangebroken en waren kleine apps heel populair. Zo heb ik een aantal apps ontwikkeld, zoals een verkeersborden-app (ik was namelijk bezig met autotheorie) en een Tour de France-klassement-app. Deze kwam uiteindelijk in de top 10 van meest gedownloade apps in de categorie “Sport”.

Van 2018 tot en met 2019 ben ik fulltime in dienst gegaan (ICT voor de zorg) en heb ik alle ideeën en bezigheden aan de kant gezet. Het was tijd om me te focussen op mezelf.

In 2020 ben ik met FB Studio begonnen. Ik had daarbij een duidelijk doel: (kleine) ondernemers online verder helpen met groeien. Alle ervaringen van de afgelopen jaren heb ik hierbij kunnen meenemen en inmiddels heb ik veel ondernemers online verder kunnen helpen.

Muriel Snepvangers
Muriel Snepvangers
07/07/2023
Frank heeft in no-time een website gemaakt die bij mij en mijn bedrijf past. Beter vindbaar op google en daardoor veel nieuwe klanten mogen ontvangen. 100% bereid en geduld om te helpen bij aanpassingen en het onderhoud!
Michel
Michel
28/09/2022
Fb studio heeft mijn website gemaakt. Erg tevreden, Goede communicatie en snel in handelen! Met de juiste input hoef je weinig naar om te kijken!
Facecube
Facecube
08/11/2021
Ik heb een webshop bij FB Studio laten maken. Vanaf het eerste moment heb ik het contact als erg positief ervaren. De communicatie was professioneel, maar ook persoonlijk. Mijn ideeën en wensen werden niet alleen begrepen, maar er werd ook proactief meegedacht. Deze samenwerking heeft een erg mooi eindresultaat opgeleverd. Ik zou FB Studie dan ook zeker aanraden!
Ria Spin-Hollemans
Ria Spin-Hollemans
17/02/2021
Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.
Suzan Hoogstra
Suzan Hoogstra
25/01/2021
Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!
Ferry de Boer
Ferry de Boer
17/10/2020
Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen. Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.