Over mij

Wie ben ik nu eigenlijk?

Wie ik ben

Mijn naam is Frank Barelds

Mijn naam is Frank Barelds en ik ben 24 jaar oud. Ik werk momenteel fulltime als ICT’er in de zorg, en heb 3 ICT-opleidingen gevolgd en alle 3 behaald. ICT Medewerker, medewerker beheer en Netwerk- & mediabeheer.

In 2020 heb ik FB Studio opgericht met als doel om fantastische, betaalbare websites te maken die helemaal bij de tijd zijn. Ook wil ik je de mogelijkheid geven waarbij je zelf aanpassingen kan verrichten aan je website, maar dit kan ik natuurlijk ook gewoon voor je doen. Ik zorg ervoor dat je website veilig is en aan de Nederlandse wetgeving voldoet.

Frank Barelds

Eigenaar, FB Studio

Zorgeloos online

Twijfel je nog?

Het kan zijn dat je nog een hele hoop vragen hebt, en dat is natuurlijk heel begrijpelijk! Kom daarom gerust in contact met mij. Dat kan via de mail, door te (video)bellen, of ik kom langs.

Tevredenheid

Ik ga voor 100% tevredenheid

Ondersteuning

Altijd en overal ondersteuning voor als je er niet uitkomt

Kwaliteit

Websites van hoge kwaliteit

Beoordelingen

Wat klanten zeggen

Als webdesigner heb ik al heel wat bedrijven mogen helpen met de website en het verbeteren van hun online business. Het persoonlijke contact en het meedenken wordt erg gewaardeerd. Dat is dan ook precies waarin ik het verschil wil maken, want zó brengen we samen jouw bedrijf verder!

UITSTEKEND
3 recensies op
Ria Spin-Hollemans
Ria Spin-Hollemans
2021-02-17
Geverifieerde
Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.
Lees verder
Suzan Hoogstra
Suzan Hoogstra
2021-01-25
Geverifieerde
Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!
Lees verder
Safarll
Safarll
2020-10-17
Geverifieerde
Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen. Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.
Lees verder
Terug
WhatsApp
Messenger