Portfolio

Bekijk mijn werk.

01

Atelier pippilotta 

De website van Atelier Pippilotta is destijds gemaakt door mijn oom, maar heb ik tegenwoordig in beheer. De website was niet meer SSL beveiligd en een x aantal functies werkten niet meer. Ik heb daarbij het layout hetzelfde gelaten maar flink wat aanpassingen gedaan. Ik heb de website SSL beveiligd, de website responsive gemaakt, contactformulier aangepast en tekstuele aanpassingen aangebracht.

02

L.C.C. Location Catering

L.C.C heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van catering op locatie. Bij evenementen, beurzen, filmopnames en industriefeesten zijn ze actief in heel Europa. Bij zo’n bedrijf hoort dan natuurlijk ook een passende website.

03

HondenBottle

Een webshop gemaakt voor het verkopen van honden waterflessen.

04

Jajofotografie

Over jajofotografie.com: Mijn liefde voor fotografie en schrijven komt hier samen. Je vind wandeltips en uitjes, maar ook een museumbezoek kan je hier tegenkomen. Deze website is een start van jouw dagje uit, vol inspiratie voor een tripje in de natuur of een culturele ervaring.

05

Omnia Glasservice

Omnia Glasservice is een professioneel glaszettersbedrijf uit Assen en Midden-Drenthe waar u terecht kunt voor alle soorten beglazing.

Terug
WhatsApp
Messenger

Pin It on Pinterest