Vindbaarheid

Kom hoger in Google met zoekmachine optimalisatie!

Altijd veilig online

Door enkele technieken toe te passen zul je zien dat de vindbaarheid aanzienlijk wordt verbeterd. Door gebruik te maken van rapportages is alles 100% meetbaar. Samen kijken we naar je vragen en doelen. Kan ik je helpen, dan vertel ik hoe. Zo niet, dan zeg ik het ook.

De juiste teksten op de juiste plek

Keyword onderzoek.

Technische inrichting website.

Inrichting Google mijn bedrijven.

Rapportages

Altijd persoonlijke ondersteuning

Wordt ik gelijk beter gevonden?

Het toepassen van een aantal technieken kost niet veel tijd, echter heeft het tijd nodig om beter vindbaar te worden. Dat komt doordat Google je pagina moet indexeren.

Tevreden klanten

Suzan

Atelierpippilotta.nl
“Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!

Eldert

Facecube.shop
“Ik heb een webshop bij FB Studio laten maken. Vanaf het eerste moment heb ik het contact als erg positief ervaren. De communicatie was professioneel, maar ook persoonlijk. Mijn ideeën en wensen werden niet alleen begrepen, maar er werd ook proactief meegedacht. Deze samenwerking heeft een erg mooi eindresultaat opgeleverd. Ik zou FB Studie dan ook zeker aanraden!

Michel

SEO
“Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen.
Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.

Martijn

Dakvoormekaar.nl
“Zeer betrokken en geïnteresseerd in het bedrijf van een ander, daardoor heb ik een website die geheel naar mijn smaak is samengesteld. Ik beveel FBStudio elke onderneming aan aangezien hij professioneel, positief, eerlijk en flexibel is.

Ria

“Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.