Webhost & onderhoud

Je website altijd online, beveiligd en up-to-date.

Zorgeloos online

Waarom website onderhoud zo belangrijk is

Een goede webhost en de juiste onderhoud is van essentieel belang voor een goed functionerende website. Het internet is namelijk altijd in beweging en dat betekent dat jouw website op de juiste manier onderhouden moet worden. Als jij boven jouw concurrenten wilt blijven staan in Google is website onderhoud erg belangrijk. Wat zeg nu zelf; je besteld liever iets bij een bol.com dan dat je iets besteld bij een webshop die niet is bijgewerkt.

Om jouw website op de juiste manier te hosten en te onderhouden pas ik een aantal verbeterpunten toe. Ten eerste zorg ik ervoor dat je website veilig is, en beveiligde verbinding heeft wat volgens de AVG wet verplicht is. Daar komt bij dat ik je website back-up tot 14 dagen terug. Ik zorg ervoor dat alle plug-ins en thema’s op jouw website up-to-date zijn. Daarnaast kan ik ook nieuwe relevante content toevoegen die jouw website nog meer kracht geven en meer bezoekers kunnen gaan opleveren.

Onderhoud jij jouw website niet? Dan kan dit hele nare gevolgen hebben. Klanten zullen sneller geneigd zijn naar de concurrent te stappen, terwijl het doel van je website ‘klanten aantrekken’ is. Bepaalde functionaliteiten zullen niet meer werken en het kan zelfs zo zijn dat jouw website niet meer veilig is.

Tevredenheid

Ik ga voor 100% tevredenheid

Ondersteuning

Altijd en overal ondersteuning voor als je er niet uitkomt

Snelheid

Je website werkt razendsnel

Alle voordelen op een rijtje

De voordelen van je website hosten & onderhouden bij FB Studio

N

Je website werkt razensnel

N

Domeinnaam zit er bij in

N

Fantastische webhost

N

Je eigen mailadres

N

Beveiligde SSL-verbinding (Volgens AVG wet)

N
Je website perfect beveiligd
N
Je website altijd up-to-date
N

Automatisch een dagelijkse back-up van je website

N

Automatisch een dagelijkse back-up van je e-mail

N

Je hebt zelf volledige controle over je website

N

Ik kan krachtige teksten aan je website toevoegen

N
Volgens Nederlandse wetgeving
N

Je krijgt altijd perfecte service en ondersteuning

N
Geen overstap/verhuiskosten

Zorgeloos online

Twijfel je nog?

Het kan zijn dat je nog een hele hoop vragen hebt, en dat is natuurlijk heel begrijpelijk! Kom daarom gerust in contact met mij. Dat kan via de mail, door te (video)bellen, of ik kom langs.

Beoordelingen

Wat klanten zeggen

Als webdesigner heb ik al heel wat bedrijven mogen helpen met de website en het verbeteren van hun online business. Het persoonlijke contact en het meedenken wordt erg gewaardeerd. Dat is dan ook precies waarin ik het verschil wil maken, want zó brengen we samen jouw bedrijf verder!

UITSTEKEND
3 recensies op
Ria Spin-Hollemans
Ria Spin-Hollemans
2021-02-17
Geverifieerde
Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.
Lees verder
Suzan Hoogstra
Suzan Hoogstra
2021-01-25
Geverifieerde
Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!
Lees verder
Safarll
Safarll
2020-10-17
Geverifieerde
Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen. Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.
Lees verder
Wat zijn de kosten?

Het webhosten & onderhouden van je volledige website kost €15,- p/m. Je betaalt pas wanneer je website volledig is overgezet.

Meer informatie over FB Studio

Hi, mijn naam is Frank Barelds! Wil je mij beter leren kennen? Kom gerust in contact met mij, of bekijk de over mij pagina.

Laten we het er eens over hebben

Kom in contact

7 + 6 =

Terug
WhatsApp
Messenger