Je website professioneel laten hosten en onderhouden.

Door je website bij mij te laten hosten heb je zelf geen technische kennis meer nodig!
Ik zorg dat alles tiptop werkt en ondersteun wanneer je er even niet uitkomt.

Website bij FB Studio laten hosten.

Als je ervoor kiest om de website bij FB Studio te laten hosten, bied ik professioneel onderhoud aan voor de website, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het updaten van WordPress, WordPress thema’s en plugins, en of alles correct blijft functioneren.

Ik zorg maandelijks voor de updates om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft presteren. Bij problemen of foutmeldingen kun je contact met me opnemen en ik los het probleem zo snel mogelijk op. Bovendien voer ik real-time monitoring uit en beveilig ik je website om hackers en andere kwaadwillende buiten te houden.

U

Domeinnaam

Domeinnaam zit erbij inbegrepen.

Webhosting

Domeinnaam zit erbij inbegrepen.

Mailadres

Zakelijk mailadres zit erbij inbegrepen.

~

SSL-Certificaat

SSL-certificaat zit erbij inbegrepen.

g

Updaten

Standaard updaten van je website.

Back-up

Standaard back-ups gemaakt.

Beveiliging

Realtime beveiliging en het veilig houden van de website.

Compleet ontzorgt

Ook na de oplevering van de website ben ik er voor je! Zowel telefonisch als per e-mail.

5/5 op basis van 10+ reviews

Vraag & antwoord

Wat kost het webhosten?

Het webhosten van je website kost € 15,- per maand.

Betaal ik ook verhuiskosten?

Nee, ik zet je volledige website en zakelijke mailadressen over zonder extra kosten.

Ben je ook klaar voor een
professionele webhost?

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ik beantwoord al je vragen en denk graag met je mee! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een krachtige webhost.

Altijd persoonlijke ondersteuning.

Meer dan 10 jaar ervaring.

5/5 op basis van 10+ reviews.

12 + 5 =