Selecteer een pagina

Webhost & Onderhoud.
Altijd online, beveiligd en up-to-date!

Ga voor zekerheid

Een goede webhost en de juiste onderhoud is van essentieel belang voor een goed functionerende website. Het internet is namelijk altijd in beweging en dat betekent dat je website op de juiste manier onderhouden moet worden.

Ik zorg ervoor dat je website perfect bereikbaar en beveiligd is, en dat je website altijd bijgewerkt is naar de meest recente versie. Ook maak ik dagelijks een back-up van je website, hier hoef je zelf niet aan te denken! Bovendien kan je altijd bij mij terecht voor hulp en support.

Onderhoud jij jouw website niet? Dan kan dit hele nare gevolgen hebben. Klanten zullen sneller geneigd zijn naar de concurrent te stappen, terwijl het doel van je website ‘klanten aantrekken’ is. Bepaalde functionaliteiten zullen niet meer werken en het kan zelfs zo zijn dat je website niet meer veilig is.

Zorgeloos online.

Premium webhost & onderhoud

Een kwaliteit webhost zonder gedoe en altijd geback-uped.

€ 15 per maand

N

Je website werkt razendsnel

N

Domeinnaam

N

Webhost

N

Je eigen mailadres

N

Diverse extra functionaliteiten mogelijk

N

Beveiligde SSL-verbinding

N

Dagelijkse back-up

N

Je website altijd up-to-date

N

Geen overstap/verhuiskosten

N

Perfecte service en ondersteuning

N

Een vrijblijvende offerte ontvangen

Geen bureaucratisch onzin of lange wachttijden. Ik ga voor flexibiliteit en snel handelen!

Ga voor de beste kwaliteit.

Automatische backups

Elke dag wordt er een beveiligde back-up van je website en e-mail gemaakt waardoor alles veilig staat. Ook zorg ik voor een disaster recovery (DR). Al je data wordt extern opgeslagen zodat zelfs in de meest extreme gevallen jij in ieder geval verzekerd bent dat je data veilig staat opgeslagen.

Altijd SSL beveiligd

De AVG/GDPR verplicht alle websites met een formulier hun bezoekers te beschermen middels een SSL-verbinding. Door een SSL-verbindinglaat je aan de gebruikers zien dat jouw website betrouwbaar is. Bij FB Studio is je website standaard voorzien van een SSL-verbinding.

Razendsnelle website

De websites draaien op een geconfigureerde server op basis van LiteSpeed webserver. Alle het data van de websites worden volledig op high performance SSDs opgeslagen. De webserver ondersteund standaard HTTPv2 en ook QUIC om de websites zo snel mogelijk te tonen aan alle bezoekers.

Service & ondersteuning

Bij een website kunnen veel dingen komen kijken, zoals vragen over je domein, hosting, website, e-mail en ga zo maar door. Ik zorg ervoor dat alles zo duidelijk mogelijk is, en dat je bij vragen of ondersteuning altijd mij terecht kan.

Ria Spin-Hollemans

Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.

Suzan Hoogstra

Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!

Michel

Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen.
Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.

Hulp nodig om online succes te boeken? Kom gerust in contact, ik help je graag verder!

Pin It on Pinterest