Webhost & Onderhoud

Je website laten hosten bij FB Studio is wel zo rustgevend. Zo blijft je website veilig en werkend voor je bezoekers.

Altijd veilig online

Wil je geen omkijken hebben naar je website? Ik regel de technische kant zodat jij dat niet hoeft te doen. Laat je website razendsnel werken door de ijzersterke SSD opslag.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Gratis overstapservice.

Domeinnaam & webhost.

Zakelijk mailadres.

Dagelijkse back-up

Uitvoeren van updates

Uptime monitoring

Altijd persoonlijke ondersteuning

Wat kost het hosten bij FB Studio?

De kosten om je website te laten hosten en onderhouden bij FB Studio bedraagt €15,- per maand. Laat je een website bij FB Studio maken? Dan is de webhost en onderhoud het eerste jaar gratis.

Tevreden klanten

Suzan

Atelierpippilotta.nl
“Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!

Eldert

Facecube.shop
“Ik heb een webshop bij FB Studio laten maken. Vanaf het eerste moment heb ik het contact als erg positief ervaren. De communicatie was professioneel, maar ook persoonlijk. Mijn ideeën en wensen werden niet alleen begrepen, maar er werd ook proactief meegedacht. Deze samenwerking heeft een erg mooi eindresultaat opgeleverd. Ik zou FB Studie dan ook zeker aanraden!

Michel

SEO
“Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen.
Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.

Martijn

Dakvoormekaar.nl
“Zeer betrokken en geïnteresseerd in het bedrijf van een ander, daardoor heb ik een website die geheel naar mijn smaak is samengesteld. Ik beveel FBStudio elke onderneming aan aangezien hij professioneel, positief, eerlijk en flexibel is.

Ria

“Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.