Webshop

Een complete webshop en makkelijk zelf te beheren.

Maak van bezoekers je “Klanten”

Ga voor een webshop waarmee je bezoekers overtuigd. Ik regel de technische kant en ga samen met je kijken naar wat je wensen zijn. Aan de hand van je wensen maak ik een complete webshop.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Verassend eenvoudig zelf te beheren.

Automatisch toegang tot iDEAL, Bancontact, kredietkaarten of andere betaalmethoden.

Automatisch facturen laten generen.

Altijd persoonlijke ondersteuning

Wat kost een webshop?

Een webshop maak ik al vanaf €780,- maar hangt af van alle wensen. Je ontvangt altijd een vrijblijvende offerte met daarop de exacte kosten. Kom gerust in contact voor meer informatie.

Ik wil een webshop, maar waar moet ik beginnen?

Kom gerust in contact! Samen zet ik alles op een rijtje en gaan we aan de slag met je webshop. Ik zorg voor de technische kant zoals je iDEAL koppeling.

Tevreden klanten

Suzan

Atelierpippilotta.nl
“Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!

Eldert

Facecube.shop
“Ik heb een webshop bij FB Studio laten maken. Vanaf het eerste moment heb ik het contact als erg positief ervaren. De communicatie was professioneel, maar ook persoonlijk. Mijn ideeën en wensen werden niet alleen begrepen, maar er werd ook proactief meegedacht. Deze samenwerking heeft een erg mooi eindresultaat opgeleverd. Ik zou FB Studie dan ook zeker aanraden!

Michel

SEO
“Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen.
Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.

Martijn

Dakvoormekaar.nl
“Zeer betrokken en geïnteresseerd in het bedrijf van een ander, daardoor heb ik een website die geheel naar mijn smaak is samengesteld. Ik beveel FBStudio elke onderneming aan aangezien hij professioneel, positief, eerlijk en flexibel is.

Ria

“Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.