Websites

Zet bezoekers om in klanten met een website die wel werkt.

Samen naar een winstgevende website

Een website is een must voor je bedrijf, dat komt doordat je website ook je visitekaartje is. Samen gaan we kijken naar je mogelijkheden en wensen. Aan de hand daarvan maak ik een website die volledig bij je bedrijf past. Ik verzorg niet alleen de functionele kant, maar ook de technische kant zodat jij je daar niet mee hoeft bezig te houden. Weet je niet waar je moet beginnen? Kom gerust in contact, ik help je graag verder!

Geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen.

Complete website en makkelijk te beheren.

Ik regel de technische kant zoals je domein, webhost, updates en back-up.

Altijd persoonlijke ondersteuning

Wat kost een website?

Een website maak ik al vanaf €670,- maar hangt af van alle wensen. Je ontvangt altijd een vrijblijvende offerte met daarop de exacte kosten. Kom gerust in contact voor meer informatie.

Tevreden klanten

Suzan

Atelierpippilotta.nl
“Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!

Eldert

Facecube.shop
“Ik heb een webshop bij FB Studio laten maken. Vanaf het eerste moment heb ik het contact als erg positief ervaren. De communicatie was professioneel, maar ook persoonlijk. Mijn ideeën en wensen werden niet alleen begrepen, maar er werd ook proactief meegedacht. Deze samenwerking heeft een erg mooi eindresultaat opgeleverd. Ik zou FB Studie dan ook zeker aanraden!

Michel

SEO
“Perfecte service, Frank weet waar hij mee bezig is en weet mijn verwachtingen te overtreffen.
Bij vragen en problemen altijd direct behulpzaam, geeft snel duidelijkheid en oplossingen.

Martijn

Dakvoormekaar.nl
“Zeer betrokken en geïnteresseerd in het bedrijf van een ander, daardoor heb ik een website die geheel naar mijn smaak is samengesteld. Ik beveel FBStudio elke onderneming aan aangezien hij professioneel, positief, eerlijk en flexibel is.

Ria

“Dank voor de fijne samenwerking Frank. Alle vragen en/of problemen worden snel beantwoord/opgelost. Blij met mijn nieuwe website van de Babbelberen. Dit ziet er tiptop uit, erg blij mee.