Diensten

Alle diensten overzichtelijk op een rij.  Heb je vragen over een bepaalde dienst of staat er iets niet tussen, neem dan gerust contact met mij op.

Je wilt een complete website

N

Een website dat bij jouw past

Ik maak een professionele website dat is aangepast op jouw wensen.

N

Zelf aanpassingen kunnen doen

Je krijgt een uitleg en documentatie hoe jezelf heel gemakkelijk je website kan aanpassen. Denk daarbij aan het toevoegen, wijzigen of verwijderen van Blogs, teksten, afbeeldingen.

N

Zichtbaar zijn in Google

Ik bouw effectieve websites met Google-vriendelijke codes waardoor je goed gevonden wordt.

100% geen zorgen! Ik regel alles wat bij een website komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een domeinnaam, webhost of een beveiligde website.

Voordelen bij FB Studio

N

Ik beveilig en update je website.

N

Je website past zich aan het formaat van het device aan

N

Je website wordt geoptimaliseerd voor Google

N

Dagelijks een back-up zodat je gegevens altijd veilig zijn

N

Inclusief domeinnaam en webhost

N

Je website krijgt een beveiligde SSL verbinding

N

Een professionele uitstraling met je eigen e-mailadres

N

AVG Privacyverklaring pagina

De eerste indruk is het belangrijkst, en dat geldt ook voor je website! Voor de één is de website een visitekaartje, voor de ander is het zijn volledige business. Daarom wil je juist een professionele website dat helemaal bij jouw bedrijf past.

“Het was een fijne samenwerking met Frank. Hij begreep precies wat ik wilde en dacht met me mee. Dan merk je dat hij er een professionele kijk op heeft. Mijn website is mijn etalage en ik ben er erg blij mee. Bij vragen kan ik altijd rekenen op hulp van zijn kant. Dikke aanrader dus!

Suzan

Atelier Pippilotta - https://Atelierpippilotta.nl

~

All-in website

Een complete en professionele website met alles erop en eraan binnen 2 weken online. De website is aangepast op jouw wensen. Daarbij kan je zelf makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen.

€450,-

All-in webshop

Een complete en professionele webshop met alles erop en eraan binnen 4 weken online. De webshop is aangepast op jouw wensen. Daarbij kan je zelf makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen, en onbeperkt producten toevoegen.

€650,-

Onepager

Een complete en professionele onepage website met alles erop en eraan binnen 2 weken online. De website is aangepast op jouw wensen. Daarbij kan je zelf makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen.

€300,-

U

Coming soon pagina

Binnen 4 uur maak ik een mooie en professionele landingspagina met eigen logo en contactgegevens. Daarbij kan je ook kiezen voor een ‘countdown’ of mensen laten ‘inschrijven’ zodat degene een mail ontvangt zodra je website live gaat.

€100,-

Host

Een website bestaat uit een domeinnaam en host. Je kan je website bij FB Studio laten hosten. Een aantal voordelen daarvan zijn: Beveiligde SSL verbinding, eigen e-mailadres, ik update je website, ik beveilig je website, dagelijkse back-up, altijd ondersteuning.

€10,33 P/M

Ondersteuning

N

Persoonlijk contact om je verder te helpen

Kom je er niet uit? Stuur me een bericht en we lossen het samen op.

Heb je een vraag over je website, of kom je ergens niet uit? Laat het mij gerust weten. Binnen 1 werkdag zal je een antwoord van me krijgen.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan mijn website online?

Een standaard website kan binnen 2 weken online, een webshop kan oplopen tot 4 weken. Heb je een landingspagina dat dezelfde dag nog online moet? Dan is dat geen probleem.

Moet ik mij ook zorgen maken om updates, beveiligingen of back-ups?
Nee, wanneer jij je website bij mij laat hosten wordt je website automatisch voorzien van de meest recente updates en beveiligingen. Standaard maak ik een back-up van je website en e-mail tot wel 7 dagen terug. Mocht je een foutje maken staat alles veilig opgeslagen en kan ik dit zo voor je herstellen.
Ben ik een AVG pagina nodig?

Wanneer je gegevens verzameld voor je website, denk bijvoorbeeld aan een contactformulier dan ben je verplicht om een AVG pagina te hebben. Ik maak standaard een AVG pagina voorop je website. Als je zelf de AVG tekst hebt zal ik deze erin zetten. Heb je nog geen AVG tekst? Ik kan je helpen!

Domeinnaam en host nodig?

Ja, een website bestaat uit een domeinnaam en host. In het kort; Een domeinnaam zorgt ervoor dat je op het internet te vinden bent, en op de host staat je website opgeslagen. Daar zijn standaard kosten aan verbonden.

Als je een website bij mij laat maken krijg je het 1e jaar gratis een domeinnaam en host. Na het 1e jaar kost het standaard €123,97 per jaar om je domeinnaam en host in de lucht te houden. Wil je overstappen naar een ander host dan is dat geen probleem. Neem hiervoor contact met mij op.

Is het mijn website?

Ja, de website is 100% jouw eigendom.

Wie vult de inhoud van mijn website?

Zelf zal je inhoud moeten aanleveren zoals de teksten en afbeeldingen. Deze kan je naar mij toesturen en ik zal ze op je website zetten. Na het opleveren van je website zal ik laten zien hoe je zelf teksten en afbeeldingen kan aanpassen.

Mocht je nog geen inhoud hebben dan is dat geen probleem. Ik zal je website vullen met standaardteksten en zoek zorgvuldig foto’s (with no copyright) uit dat bij je website past. 

Website ingericht op mijn stijl?

Ja, de website wordt ingericht op jouw stijl. Heb je al een huisstijl, dan pas ik deze op je website toe.

Is mijn website vindbaar op Google?
Ja, ik richt je website zoekmachine vriendelijk in zodat je goed gevonden kan worden op Google en andere zoekmachines.
Kan ik mijn eigen website aanpassen?

Ja, het is 100% jouw website dus je kan in principe alles aanpassen. Het opleveren van je website geeft ik je handvatten zodat je zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen of blogs kunt toevoegen aan je website.

Stond je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met mij op.

~

Veilig

Ik beveilig en update je website

Responsive

Je website past zich aan het formaat van het device aan
U

Zichtbaar

Je website wordt geoptimaliseerd voor Google
m

Back-up

Dagelijks een back-up zodat je gegevens altijd veilig zijn

All-in-one

Inclusief domeinnaam en webhost

Beveiligd

Je website krijgt een beveiligde SSL verbinding

Eigen mailadres

Een professionele uitstraling met je eigen e-mailadres

Ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Ondersteuning

Kom je er niet uit? Stuur me een bericht en we lossen het samen op

Pin It on Pinterest

Chat openen
Kan ik je verder helpen?